De voorstelling

info@nieuwleiden.com

Zo ben ik nu eenmaal 

Stel je wilt verandering,

maar… je stuit op weerstand
toch wil je verandering

Wat te doen?

Maak kennis met de enige echte verander goeroe van Nederland: Jack van der Vlegt. De man die in 60 min de meest stugge, vatgeroeste types transformeert tot fijne flexibele medewerkers.
Met LIVE op het podium 2 ” Zo ben ik nu eenmaal” types die hun hele leven nog nooit iets aan zichzelf hebben veranderd.

Zo ben ik nu eenmaa l is een van kwaad tot erger komedie waarbij je een uur lang wordt vermaakt door 4 geestige, theatrale en herkenbare personages en daarbij ook nog verleid wordt om na te denken over de vraag:

Hoe “Zo ben ik” ben ikzelf eigenlijk?

Kortom hoe vaak ben ik zelf eigenlijk niet bezig veranderingen tegen te houden omdat ik me veel liever vast hou aan dat wat ik ken.

 “Waarom zouden we veranderen? Het gaat toch goed zo?”

Zo ben ik nu eenmaal houdt het publiek op een luchtige manier een spiegel voor. Zodat ze hierna met humor over dit onderwerp in gesprek gaan en er een ander bewustzijn is ontstaan over hun eigen “Zo ben ik nu eenmaal” houding.

“Zo ben ik nu eenmaal” is de ideale kick off van een verandertraject maar ook uitermate geschikt als opfrismoment als er in je organisatie een vastgeroeste “Zo doen we dat hier” cultuur heerst of dreigt te ontstaan.

 Herkenbaar?

Toe aan een hilarische verhelderende spiegel? Geen zin in weer zo’n doodvermoeiende powerpoint presentatie of suffe spreker?

Dan is ” Zo ben ik nu eenmaal ” iets voor u en uw organisatie.

 

Publieksreacties: Gemeente Leiden na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show

 

Filmpje: De ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show bij het Startevent van “ROCTOP”

 

Boeken? klik hier

 

Zo ben ik nu eenmaal op een rij