info@nieuwleiden.com

Zo ben ik nu eenmaal

Rik en Tilly zijn totaal tegengestelde types, maar ze hebben een ding gemeen. Rik en Tilly houden niet van verandering, in tegendeel. Zij zijn trouw aan zichzelf en zullen dat altijd blijven. Zij hebben niet alleen gewoontes, zoals wij allemaal, maar zij zijn hun gewoontes. En doen dingen op een manier waarop ze dat al jaren doen, onder het motto: “het gaat toch goed zo?” Ook al zitten ze anderen en soms zelfs zichzelf ermee in de weg, niets zal hen veranderen. Want zo zijn ze nu eenmaal. 

Zo ben ik nu eenmaal, over de mens die een bepaald beeld van zichzelf heeft en doodsbang is om daar van af te wijken. Over de mens die last heeft van vastgeroeste collega’s en zelf vind dat hij heel flexibel is.
Een van kwaad tot erger komedie over passiviteit, miscommunicatie en vastgeroest gedrag. Een hilarische en herkenbare lachspiegel vol lange tenen en grote ego’s. Over de mens die wel wil veranderen, maar alleen als de anderen het ook doen.

Herkenbaar?

Zo ben ik nu eenmaal is te boeken door organisaties die een veranderingstraject ingaan (of al ingezet hebben) of die het thema flexibiliteit op speelse wijze op de agenda willen zetten. Vanaf juni is deze voorstelling te boeken.

Naast de voorstelling is ook de workshop ‘Zo ben ik’  te boeken voor werknemers en leidinggevenden die op zoek zijn naar meer creativiteit en flexibiliteit op de werkvloer. In de workshop wordt door middel van interactieve scènes en oefeningen geoefend met een combinatie van flexibiliteit en authenticiteit. Hoe kan ik mezelf zijn en ook flexibel?

Zo ben ik nu eenmaal op een rij