info@nieuwleiden.com

Draagt u de kunst een warm hart toe?

Boek dan nu een voorstelling of workshop bij Nieuw Leiden.
Een programma bij ons boeken, is de leukste manier om bij te dragen aan nieuwe culturele projecten.
Wij zijn namelijk een culturele stichting zonder winstoogmerk. Bij onze oprichting waren wij nog afhankelijk van subsidie, maar door het succes van onze voorstellingen en workshops zijn wij al bijna financieel zelfvoorzienend. De volgende stap is om niet alleen financieel gezond te blijven, maar ook nieuwe culturele projecten te kunnen opzetten in de lijn van onze doelstellingen. Wilt u ons hierbij steunen?  Dan kunt u ook een schenking doen. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld de website verbeteren, nieuwe stukken schrijven en voorstellingen realiseren voor doelgroepen met weinig financiele middelen.

Stichting Nieuw Leiden heeft de ANBI status. Dit betekent dat de stichting aangewezen is als Algemeen Nut Beoogende Instelling. Dit heeft voor zowel u als voor ons fiscale voordelen. Uw gift aan een culturele ANBI is bijvoorbeeld voor 125% fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie over de belastingvoordelen bij het schenken aan Nieuw Leiden neemt u contact op met ellen@nieuwleiden.com.

Hieronder geven wij u inzicht in onze doelstellingen, activiteiten en financiële gegevens van Stichting Nieuw Leiden.

Contactgegevens:
Stichting Nieuw Leiden || Utrechtse Jaagpad 104 2314 AT Leiden

RSIN/fiscaal nummer: 851832805

Doelstelling: De stichting heeft ten doel
a) het ontwikkelen, produceren en presenteren van sociaal culturele projecten vanuit verschillende kunstdisciplines, in het bijzonder vanuit theater;
b) het verbinden van verschillende publieksgroepen, instellingen en individuen door middel van deze projecten;
c)  het toegankelijk maken artistiek hoogwaardige kunstuitingen en het bespreekbaar maken van filosofische en maatschappelijke thema’s voor een breed publiek;
d) het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Beleidsplan: Samenvatting Beleidsplan Stichting Nieuw Leiden

Bestuur: Willem Jan Mulder || Marc Hoogvliet || Hans Blik

Beloningsbeleid: Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor hun diensten.

Activiteiten: Activiteiten Nieuw Leiden 2013