Voorstelling

info@nieuwleiden.com

Goed bedoeld

Hoe goed komen jouw goede bedoelingen terecht?

In Goed bedoeld volgen we een een vader die samen met de zorgverleners alles doet om het het welzijn van zijn dochter Edith te verbeteren. Tot zij de jonge behulpzame Toni ontmoeten, die de familieverhoudingen op scherp zet.GB trio

Gaat het medelijden van de vader niet verder dan het lijden van Edith zelf? Terwijl zorgverleners op de achtergrond worstelen met de balans tussen het zorgsysteem, zorg voor zichzelf en de zorg voor de familie en de client ontstaat de vraag:

Wie zorgt hier eigenlijk voor wie?

Voor iedereen die met zorg te maken heeft

Goed bedoeld is een voorstelling voor iedereen die met zorg te maken heeft. Voor uw als zorgprofessional, als mantelzorger, als student, of voor iedereen die zich wel eens af vraagt hoe je iemand helpt zonder het ‘over te nemen’ of wat het verschil is tussen medelijden en compassie.

In 2013 speelde Goed bedoeld in theaters door heel Nederland en ontving veel geroerde reacties van mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Sindsdien is de voorstelling in compacte vorm te boeken voor zorginstellingen, opleidingen en verenigingen die op komische wijze de thema’s eigen regie, afstand/nabijheid of zorgvuldige samenwerking op de agenda willen zetten.

Praktische informatie

De voorstelling duurt 55 minuten en wordt gespeeld door 3 professionele acteurs op een locatie naar keuze. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Uitbreiden met lezing, nagesprek en/of workshop

De voorstelling is uit te breiden met een lezing vooraf, een interactief nagesprek met de zaal en/ of de workshops “Goed bedoeld” in kleine groepen. Wilt u meer informatie of direct boeken? Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij vertellen graag meer dit project!

Meer lezen over het thema? Blader hier door onze uitgebreide verzameling blogs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA